2011-05-17 @ 13:36:47

Stigbyglar från Lamborghini

Nu har det välkända bilmärket Lamborghini även börjat producera saker för häst och ryttare, och de verkar göra en ordentlig satsning. Allt från hjälmar till schabrak och påstått revolutionerande sigbyglar presenterades på en gala i Milano förra veckan. Visste ni förresten att det är Lamborghini som designat de omtalade DUCA-stigbyglarna?

Stigbyglarna som påstås vara
revolutionerande är gjorda av smält aluminium för att hålla så låg vikt som möjligt, varje del är även utbytbar för att ge en livslång garanti. Stigbygeln är försedd med ett fjädringssystem som följer fotens minsta rörelse och ska göra det omöjligt att komma i obalans. De röda piggarna i plattan ska även förse dig med maximalt grepp.



Jag skulle jättegärna vilja prova på de stigbyglarna, tänk vilken läskig och konstig känsla det måste vara om stigbygeln konstant vippar/fjädrar under fötterna?

Dock är det ingenting jag tänker köpa av 2 enkla anledningar: För det första är de inte prissatta. Om du måste fråga, har du inte råd. För det andra, och den absolut viktigaste anledningen, så löser de inte ut och med tanke på att de ska ge maximalt grepp känns risken extra stor att man blir hängandes om någonting händer.


Klicka här för att se kollektionen.

Kommentarer
Postat av: Anna S

Vilka speciella stigbyglar. Hade ingen aning om att Lamborghini gjorde ridprylar, måste kika in på länken nu. :)

2011-05-22 @ 19:22:11
URL: http://missbelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback