2012-01-05 @ 17:50:00

Sammanfattning av 2011 - del 2

Läs del 1 här

April månad inleddes med en flytt av Blezter hem till Billesholm, alltså en väldigt bra start på månaden! Han verkade trivas väldigt bra och fann sig snabbt i de nya rutinerna, efter några dagar släpptes han även in i "flocken".
I mitten utav månaden kom årets första skada - en rejäl vrickning som tog ungefär 2 veckor att läka ut. Ironiskt nog tyckte jag att det var en hel evighet han stod skadad, medans två veckors skada inte är någonting alls numera...

April avslutades på absolut värsta tänkbara sätt då jag hastigt tvingades säga farväl till min bästa vän. Även om det var väntat att hon, med sina 30 år fyllda, kanske inte hade lång tid kvar så lindrade det inte smällen.

Maj
Eftersom vrickningen kom i mitten av april, bestod början av maj endast av igångsättning. Efter någon vecka kom han in från hagen med ett svullet framben som verkligen skrämde livet ur mig. Svullnaden var misstänkt lik en senskada, vilket det turligt nog inte var! Jag beslutade därefter att ha honom i en egen hage eftersom han for illa både fysiskt och psykiskt.

Jag red ponny för första gången på länge, vilket var jätteroligt! Hon påminde mycket om en ponny jag red för 5 (?) år sedan, himla speciell dam det där.

Blezter fyllde 4 år, vi hade en liten fotografering och jag började hoppa in honom så smått - alltså fick månaden trots allt ett lyckligt slut.Juni
Mitt sommarlov började redan den första dagen i juni vilket innebar att mitt sista sommarlov någonsin också blev det längsta!
Det blev mycket hoppning och uteritter under juni månad och han utvecklades mycket inom just hoppningen, desto sämre gick det i dressyren. Här började jag återigen märka av nacken på honom...

I mitten av månaden åkte vi iväg på vår allra första P&J på ÅPK där vi hoppade 60 cm. Med tanke på att det var första gången han var iväg och att han inte var hoppad speciellt mycket tycker jag att han skötte det galant!

Jag var också ute och fotade en hel del på tävlingar!

Månaden avslutades med en tur upp till Kalmar där en kompis skulle provrida en häst och på vägen stannade vi till i Tingsryd för att kolla in Börjes utbud. Med andra ord fick även denna månaden ett bra avslut!

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv: varsågod! :)

2012-01-05 @ 21:59:36
URL: http://thirtyeight.blogg.se/
Postat av: erika - satsande dressyrryttare ~ hästblogg

Vilken fin blogg!!!! :D

2012-01-06 @ 18:10:59
URL: http://dressyrbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback