2013-04-28 @ 13:20:41

.

Hej, alla ni trogna läsare! Kan ni gissa hur förvånad jag blev när jag loggade in för första gången på evigheter och fick se hur pass många av er som fortfarande klickar in här dagligen, trots att inte ett endaste inlägg har kommit upp på 2 månader? Här kommer iaf en liten uppdatering, only for you! :D
 
Sedan sist jag skrev har det självklart hänt lite saker, både postivt och negativ. På den postiva sidan så gick igångsättningen väldigt bra, sakta men säkert. Växlade mellan promenader och tömkörning på varierande underlag, dock höll vi mestadels promenaderna på asfalt för senans och ligamentets skull. För 2-3 veckor sedan travade han för första gången på böjt spår (om man bortser från varven han tagit på återbesöken då alltså), och det gick så himlahimla bra! Även om det bara var ett halvt varv på volt så var jag så fruktansvärt lycklig över att han rörde sig så fint och obesvärat! :D
Det negativ var att han därefter lyckades skada sig lite igen, denna gången var det en trampskada som tog på ett lite dumt ställe. Gaffelband, kotsenskida och ytliga böjsenan låg alla inom riskzonen för såret och det var först oklart om någon av dessa var skadade, men tack och lov klarade sig alla utan skråma. Han fick stanna kvar på djursjukhuset i ett par dagar och sedan 1,5 vecka tillbaka växlar han mellan boxvila och sjukhage här hemma, beroende på väder. Vi ska ta hans staples imorgon (såret häftades ihop) och förhoppningsvis kan han börja gå i vanlig hage snart igen! Därefter ska vi bara fortsätta med igångsättningen.
 
Det var väl det allra "viktigaste" (och för er, väsentliga) som hänt med honom under denna tiden. Hur lång tid det kommer ta innan vi är back on track igen vet jag inte, men det är ett tag till!  :)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det verkar bara vara skador den stackaren råkar ut för men modet uppe så blir det bra

2013-04-29 @ 23:22:36
Postat av: Julia

Kul med uppdatering!!

2013-04-30 @ 18:15:11
URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Riktigt fin bild! :)

2013-05-16 @ 13:40:25
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Paulina - paulinas.se

Jaaaa! Det är där vi ska vara :)

2013-05-24 @ 06:25:37
URL: http://Paulinas.se
Postat av: Anna

Den är fyra månader sen sist du skrev här!!!!! Det har varit tomt utan dig!! Håller alla tummar och tår för att han ska bli frisk så fort som möjligt!!! =)

2013-06-09 @ 22:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback