2011-08-30 @ 15:49:58

Vilodag

Idag var det en ganska kort dag i skolan, tyvärr relativt dryg ändå med bara microbiologi och biologi på schemat. Wieho..?

Blezter får en mer än välförtjänt vilodag idag och det är stallmöte senare ikväll, annars är det inte så mycket på gång och jag tror att jag kan försöka ägna lite tid åt bloggen! :)

 

Såhär är ni inte vana vid att se mig? ^^,

Kommentarer
Postat av: Carro

Han har ju vilodagar hela tiden ? ;o

2011-08-30 @ 16:02:31
URL: http://lillharald.blogg.se/
Postat av: Caroline Ellinor Melin

SV: känns som jag har jobbar i evigheter på mina jäkla hälar ^^ jag har jättestretchade hälsenor och denna konstiga hälställning är naturlig för mej... Försöker jobba på det och när jag rider på bana eller rider ut och så och jag har tid och tänka på det så går det faktiskt riktigt bra att hålla dem uppe och ta bak skänklen - precis son du sejjer. Men så kommer vi till tävling och jag var helt sönderstressad och höll på med 1000 andra saker och glömde helt enkelt bord dem,... xD

Det är något jag jobbar på varje dag!

(Kameramannen i första filmen var johanna som inte är van vid kameran, hon brukar inte filma, i andra filmen tycker jag det är bättre =))

Hihi ja är såå nöjd med kombinationen!! spec eftersom att jag trillade av på förra tävlingen med kombination x)

Jobbar för fullt med min sits men jag har så svåårt att sitta ned och när jag verkligen försöker så dippar jag hälarna ist.. ajja jobbar påd et iaf x)

Tack för feedback :D

2011-08-30 @ 16:51:29
URL: http://carolineellinormelin.blogg.se/
Postat av: Marika

Var står Blezter någonstans? :)hbg? :)

2011-08-31 @ 11:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback