2011-12-26 @ 21:34:05

SvRF backar!

Det verkar som att både namninsamlingen och FB-gruppen har gjort precis den skillnaden jag hoppats på. Svenska Ridsportsförbundet backar tydligen angående de nytillkomna reglerna vad gäller loggor och deras storlek!

Det är minst sagt skönt att de tog sitt förnuft till fånga, för vilken funktion skulle denna regel egentligen fylla? Hade reglerna gått igenom hade det inneburit stora och onödiga kostnader för oss som inte längre hade utrustning som klarade kraven - och inte pga säkerhetsskäl utan något så löjligt som att logotypen är för stor?!
Dessutom har jag svårt att tro att någon överdomare skulle ha både tid och lust att springa runder och mäta dessa loggor, det hade kanske till och med gått så långt att man hade behövt ta in ännu en domare, vilket skulle inneburit en höjning av startavgifterna.

HÄR kan ni läsa om beslutet.

EDIT Det verkar som om SvRF har haft ännu en överläggning och denna gången beslutat att stå fast vid sina beslut ang loggor, däremot är reglerna förtydligade. Reglerna gäller endast inne på tävlingsbanan och innefattar varken sadel eller benskydd (puh!).
Länken ovan innehåller inte heller riktigt samma fakta som under gårdagen, bla är ett avgörande uttalande bortplockat. (Här kan ni läsa första versionen, dock med "kommentarer" från Hästmagazinet...)


Nä, vår utrustning, den behöver vi!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

jag fattar fortfarande ingenting, hatar TR, tycker man kan använda vanlig jävla svenska! ;o

2011-12-27 @ 17:11:36
URL: http://skeckryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback