2012-10-07 @ 09:00:00

Höstens tävlingar

Som ni redan vet åker vi till Munka-Ljunby och hoppar på söndag. Det blir den andra inomhustävlingen för säsongen och då i ett relativt stort ridhus. Inte lika stort och fint som Helsingborg, men bra ändå!
 
Veckan därefter (21/10) beger vi oss till till Trolleholm för att hoppa en P&J och veckan därpå (27/10) blir det återigen Trolleholm, då lokalt. Trolleholm har också ett helt okej stort ridhus, så han borde utan problem få plats att tänka. Har för mig att de har ganska lagom läskiga hinder, inte massa skumma saker men ändå inte helt dötrist liksom. Blir säkert kalas!
 
Den 9/11 blir det ev Ängelholm, beroende på vilka klasser som finns och om jag/mamma är lediga då. Annars är nästa tävling den 17/10 och då på Åsbo RF. Veckan därpå (24/11) är det Julahoppningarna på ÅPK som gäller. Årets sista tävling går på hemmaplan, alltså Åstorp, den 8/12.
 
På alla dessa kommer vi endast hoppa en klass om dagen, 90 cm (95 på ÅPK) för rutinens skull. Någon gång under nästa år går vi upp på 1 m.
 
Därefter ska han få varva ner och få smälta allt han lärt sig, blir väl några veckor med lite lugnare arbete och en massa promenader. Det är han värd!
 
foto; Malou Kastman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback