2013-01-16 @ 20:37:31

Onsdag

Usch vad kallt det är idag! Temperaturen har legat mellan -15 och -10 hela dagen men som tur är så har det varit vindstilla, annars hade jag med säkerhet inte levt nu haha. 
 
Åkte upp till stallet i morse för att släppa ut Blezter i hagen för första gången på nästan 3 månader, men först fick han på sig ordentligt med kläder. Tjockt Bucas-täcke med tillhörande hals och skydd på alla fyra ben + boots fram. Vågar verkligen inte släppa ut honom utan skydd (än), och speciellt inte första dagen.
Han var väldigt spänd och tittig när vi gick ut ur stallet, men han skötte sig som vanligt väldigt bra! Höpåsen som hängde i hans hage var fruktansvärt läskig, vilket han visade redan 20 m innan... Det blev så klart lite bus i hagen men som tur är så tog han det betydligt mycket lugnare än vad han "borde" ha gjort efter så pass lång tid inne. Busbilder får ni se imorgon!
 
Åkte upp där i eftermiddags igen och tog in resten av hästarna (Blezter fick ju komma in efter ett par timmar) samt promenerade med honom i ridhuset. Det hölls på att byggas upp hinder där under tiden, och Blezter tyckte att det var vääääldigt roligt att kolla på allting!
 
Vackra, vackra varelse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback