2011-06-07 @ 21:25:00

Få chansen att rida i Globen!

"Stockholm Trophy supported by Hööks är ännu en chans att få rida i Ericsson Globe. I år introduceras en ny tävling för ekipage som tävlar på 1.10-, 1.20- respektive 1.30- nivå. Tävlingen riktar sig till ryttare som ännu inte startat i de riktigt höga klasserna men som ändå vill vara med och slåss om placeringar under Stockholm International Horse Show. Stockholm Trophy supported by Hööks är ett ypperligt tillfälle att rida till sig erfarenhet i de högre klasserna.

Stockholm Trophy supported by Hööks rids i kvalomgångar där de bäst rankade samt de två bästa ekipagen från Riksmästerskapets finalklasser går direkt till semifinalen i Ericsson Globe.

- Vi kan nu låta drömmar gå i uppfyllelse. Genom det vardagliga tävlandet kvalar man till Ericsson Globe. Och dessutom i praktiken gratis eftersom man får tillbaka anmälningsavgiften när man handlar hos Hööks, säger Ulf Rosengren, ordförande för Stockholm International Horse Show.

Både semifinalen och den stora finalen, dit sex ryttare kvalificerar sig går under Stockholm International Horse Show den 24- 27 november där deltagande ryttare tävlar om presentkort från Hööks samt den stora äran att få rida ärevarv i ett fullsatt Ericsson Globe."

Läs mer och anmäl här

Jag tycker att det är jätteroligt att de gör något sånt här, tänk så många fler som nu kan få chansen att rida på en stor arena! Långt ifrån alla som kommer upp till världseliten och då är detta ett bra "kompliment" :D

Kanske någon av er som ska försöka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback