2012-08-31 @ 14:00:00

Mörkerridning

Igårkväll var jag och Blezter ute på en liten skrittrunda i skogen. Tanken var att han skulle få möjlighet att gå av sig lite träningsvärk som han förmodligen dragit på sig från dagen innan, tycker han fungerar allra bäst om han får ta och återhämta sig lite dagen efter.
 
Har märkt att det blir mörk väldigt fort om kvällarna, redan strax efter kl 20 höll det på att skymma rejält här nere i Skåne. Var lite tveksam till om jag skulle rida ut men kände att det nog blir roligare för oss båda än att skritta runt på banan/i ridhuset.
 
Vi har en bit (precis innan man kommer till skogen) där det är lite backigt och med en del stock och sten att gå över samt träd att sicksacka emellan. Blezter har en förmåga att bara knata på där, helt utan att bry sig om var han egentligen sätter ner hovarna. Allt som oftast känns det smått osäkert att rida där men märkte stor skillnad igår då han verkligen sänkte huvudet och såg sig för ordentligt, förmodligen pga mörkret. Kanske borde skippa dagsljuset helt och hålla oss i mörkret? Haha
 
Taggad Blezter innan skogsturen och Blezter under skogsturen (FYI, det var inte riktigt sådär mörkt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback