2012-12-04 @ 19:34:22

Tisdag

Idag har det som vanligt varit hästar på schemat, och inte så mycket annat. Även om där händer mycket utanför hästvärlden så blir det på något sätt ändå så att allting kretsar kring just dessa djur dagarna i ända. Men, jag klagar inte! :)
 
Dagens återbesök gick helt okej. Veterinären höll med om att benet såg mycket bättre ut vad gäller svullnad och läkning, vilket var skönt att höra! Faktum är att det var så pass fint läkt att vi kunde göra ett nytt UL på ställen som tidigare varit helt omöjliga att få bilder på. Det gick inte heller att se hur senorna och ligamenten i detta område såg ut under operationen, bortsett från sträcksenan där man kunde se skadorna med blotta ögat.
Hur som helst var skadorna lite kraftigare än vad vi först trott och konvalecensen kommer bli längre, hur lång vet jag inte. Han fick på sig en specialsko som ska avlasta insidan av benet och underlätta hela läkningen, vad den heter (om den ens har ett namn) vet jag inte. Han har fortsatt boxvila fram till nästa återbesök som är om 6 veckor, alltså i mitten av januari, och vi får hålla tummarna för att allting ser bättre ut då :)
 
foto; Malou Kastman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback