2012-02-28 @ 14:58:52

Glada besked!!

Som ni kunde se i det förra inlägget så har vi varit en runda på djursjukhuset idag, och det blev himla bra besked!

Fastän Blezters ben sett fint ut i 2 (?) veckor har jag inte vågat sätta igång honom eftersom jag känner att nacken inte har varit helt som den skulle, så därför åkte vi in för att få det uppkollat. Kände att det var lika bra att vara på den säkra sidan.
Fick börja med att longera honom för att kolla efter rörelsestörningar men där var det fläckfritt, fick tom höra att han dansade fram haha. Lars (Jeppsson) kände därefter igenom både nacke, hals och rygg/bäcken och konstaterade att spänningarna minskat väldigt mycket. Det lilla som som fanns kvar kommer inte fösvinna förrän han är igång igen, alltså ska han börja ridas på direkten. Vi longerade ännu en gång för att försäkra oss om att inget mer hade kommit fram efter att nacken hade blivit knådad, men återigen var det kalasfint!
Vi fick höra mycket fint om honom idag, bla så var det väldigt ovanligt att en häst var så jämn och fin i bäcken+rygg men även att han var hästen med allra minst problem som de fått in idag, vilket känns väldigt skönt! :D

Det blir en lite förändrad plan med ridning och foder from idag, berättar mer sen :)


Kommentarer
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

Skönt!! Grattis :D

2012-02-28 @ 21:17:41
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback